Kan ik ook temperatuur gestuurd koken met normale pannen?

Het is ook mogelijk om met een ‘normale’ inductie pan temperatuur gestuurd te koken.  


Gebruik hiervoor het PLUS-menu.  


De sensor die de temperatuur meet tijdens het koken binnen de programma’s van het PLUS-menu, bevindt zich in het glas, onder de zone. Hierdoor is er altijd een verschil tussen de instelwaarde en de werkelijke temperatuur van de inhoud binnen in de pan. De temperatuur van de inhoud binnen in de pan is daarom ook afhankelijk van factoren zoals: soort pan, volume van vloeistof en of een deksel op de pan is geplaatst. 

 

 

Beschikbare programma's in het PLUS-menu:  


Warmhouden en opwarmen  

Met deze functie kun je bijvoorbeeld chocolade smelten (45 °C), voedsel warmhouden (70 °C), sudderen (94 °C) of aan de kook brengen (100 °C).


Bakken en wokken   

Met deze functie kun je groente, vis, spek, vlees, gebakken aardappelen of eieren bereiden met gebruik van boter of olie. Deze functie is in te stellen op 140°C - 160°C - 180°C - 200°C en 220°C.  


Grill   

Deze functie is uitsluitend bedoeld voor overbrugde kookzones, die worden gecombineerd tot een grotere kookzone. Gebruik bijvoorbeeld een grill- of teppanyaki bakplaat op deze zone. Deze functie is in te stellen op 160°C - 180°C - 200°C en 220°C.


 


Kijk op de Celsius°Cooking™ supportpagina voor aanvullende informatie naast de handleiding.  

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.