Waar vind ik het model- of artikelnummer en QR-code van mijn toestel?

Het model- en artikelnummer van je toestel vind je op het typeplaatje op het toestel. Het artikelnummer (ook wel versienummer genoemd) staat hier achter het modelnummer, gescheiden met een ‘/’-teken.

Ook vind je op het typeplaatje de QR-code en de AUID-code waarmee je je toestel kunt verbinden met de ConnectLife™ app.
De QR-code staat ook op de doos waarin het toestel is geleverd.

Kun je niet bij het modelnummer? Het nummer staat eventueel op de handleiding of factuur. Als dat niet het geval is, vraag het dan na bij de winkel waar je het toestel hebt gekocht. Mogelijk staat hij op de offerte.

Je vindt het typeplaatje op één van de volgende plekken van je toestel:

Dampkap

• Achter het filter. Verwijder het vetfilter om het typeplaatje te kunnen zien.

Fornuis

• In de lade van het fornuis.
  • Achterop het toestel.
  • In de deuropening.

Koel- of vrieskast

• Links onderin naast de onderste lade (bij de koelkast is dit de groentelade).

Koffiemachine

• Aan de zijkant van het toestel. Hiervoor schuift u het toestel naar voren.

Kookplaat

• Onderop het toestel. Is de plaat bevestigd aan het keukenblad? Dan kun je het artikelnummer niet meer lezen. Raadpleeg in dit geval je factuur of offerte. Daar kun je het artikelnummer vinden.

(Stoom)oven of (combi-)microgolf

• Op de deur.
  • Aan de binnenkant van de deurlijst.

Wasmachine of droger

• Op de deur of in de deuropening.

Vaatwasser

• Aan de rand van de deur.
  • Ingegraveerd bovenop de deur.
  • In de deuropening.