Hoe gebruik ik de ATAG 3-in-1 vaatwasgel?

De ATAG 3-in-1 vaatwasgel kan op twee manieren gebruikt worden. De gel kan in de Auto Dose cartridge toegevoegd worden of in het handmatige doseervakje. 

Het is wel van belang eventuele voedselresten van je vaat te verwijderen. Voorkom dat je de vaatwasser overvult, pak hem goed in zodat het water overal goed tussen kan komen.  


De Auto Dose cartridge

Het Auto Dose systeem bepaalt zelf hoeveel vaatwasgel er nodig is voor een wasbeurt. De vaatwasser doseert volautomatisch de correcte hoeveelheid vaatwasmiddel op basis van het gekozen AutoProgram. Let op: deze instelling moet eenmalig handmatig ingesteld worden. 


Het handmatige doseervakje

Het is ook mogelijk om de ATAG 3-in-1 vaatwasgel handmatig toe te voegen. Voor zacht of matig hard water (0 tot 15 °dH) moet 15 ml (1 eetlepel) van de vaatwasgel toegevoegd worden.


ATAG 3-in-1 vaatwasgel

De ATAG 3-in-1 vaatwasgel is een uniek ontworpen vaatwasgel voor onze nieuwe Premium Green vaatwassers. Deze ATAG 3-in-1 vaatwasgel bestaat uit afwasmiddel, glansspoelmiddel én filterzout. Je hoeft dus nooit meer iets extra’s toe te voegen wanneer je de vaatwasser start. Het automatische doseercompartiment van premium green vaatwassers kan tot 30 dagen afwasgel bevatten, dus je hoeft het maar één keer per maand bij te vullen. Dit pakket, bestaande uit drie flessen, is voldoende voor ongeveer een half jaar gebruik.


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.