Réinitialiser lave-vaisselle VA6211TT

Suivez les instructions pour réinitialiser votre lave-vaisselle VA6211TT (723636) .

Resetten VA6211TTResetten

1. Open de deur van de afwasmachine. In de display verschijnt afwisselend de indicatie "Programma afbreken", "Deur sluiten", de resterende programmaduur, het ingestelde programma en de actuele stand van het programma.
  2. Druk gelijktijdig op de toetsen "-" en "+". In de display verschijnen de indicaties "Om af te breken" en "Deur sluiten".
  3. Sluit de deur. Het nog in het apparaat aanwezige water wordt afgepompt. Zodra het afpompen is beëindigd klinkt er 5 keer een geluidssignaal.
  4. Open de deur. In de display verschijnt kort de indicatie "Klaar" en de afwasmachine wordt na 5 seconden automatisch uitgeschakeld.
  5. Open de deur en sluit het wasmiddelenbakje.
  6. Schakel de afwasmachine weer in.
  7. Selecteer (nogmaals) het gewenste programma en sluit de deur.