Erreur congélateur KD84178CD/A01

Trouvez le code (d'erreur) de votre congélateur KD84178CD/A01 (728288-01).

Foutcode E0 - De aanraaktoetsen reageren niet

De toetsen reageren niet op de bediening. Neem contact op met de serviceorganisatie. Een monteur moet dit probleem verhelpen.

Het toestel blijft in de veilige modus staan totdat het is gerepareerd en houdt hierbij de meest geschikte temperatuur aan.

Foutcode E1, E2 of E3 - Defecte temperatuursensor

Er is een temperatuursensor defect.
Neem contact op met de serviceorganisatie. Een monteur moet dit probleem verhelpen.

Het toestel blijft in de veilige modus staan totdat het is gerepareerd en houdt hierbij de meest geschikte temperatuur aan.

Foutcode E9 - Deur te lang open

Er staat een deur te lang open. Sluit de deur. Wanneer tegelijkertijd de verlichting van de koel- en/of vriesruimte niet meer werkt, is de deursensor defect.

Neem contact op met de serviceorganisatie. Een monteur moet dit probleem verhelpen.

Het toestel blijft in de veilige modus staan totdat het is gerepareerd en houdt hierbij de meest geschikte temperatuur aan.

Foutcode LL - Kinderslot

Het kinderslot is ingeschakeld. Druk gedurende tenminste 3 sec. op de ECO-/Kinderslottoets om het kinderslot uit te schakelen.
'LL' verdwijnt uit de display; de functie is uitgeschakeld.

Inschakelen
Druk gedurende tenminste drie seconden op de ECO-/Kinderslottoets.
In de display verschijnt 'LL'; het kinderslot is ingeschakeld.

Foutcode PF - Langdurige stroomonderbreking

Er is een langdurige stroomstoring geweest.
Tijdens een stroomstoring kan het toestel niet koelen en/of vriezen. Nadat de stroomstoring is verholpen wordt de temperatuur in het toestel gemeten.
Als de temperatuur te hoog is knipperen de alarmtoets en 'PF' (Power Failure). U hoort bovendien een geluidssignaal.
Controleer altijd de levensmiddelen bij de melding 'PF'. Levensmiddelen kunnen bederven bij een te hoge temperatuur.

Schakel het geluidssignaal uit door op een willekeurige toets te drukken.
Het geluidssignaal stopt en de ingestelde temperatuur verschijnt weer in de display.

De alarmtoets en de ingestelde temperatuur blijven knipperen zolang de temperatuur nog te hoog is.

Plus d'information.

Résoudre le problème vous-même?

Il est souvent possible de résoudre vous-même une panne, par exemple en réinitialisant l'appareil : débranchez-le. Attendez deux minutes, puis remettez-le sous tension. Si vous ne pouvez pas atteindre la prise, éteignez le groupe correspondant dans l'armoire à compteurs.

Manuel et autres documents

Dans le manuel, vous trouverez également des informations sur les messages d'erreur de votre appareil. Le manuel et d'autres documents tels que les instructions d'installation et les dimensions d'installation se trouvent dans l'article Documentation congélateur KD84178CD/A01.

Garantie?
En savoir plus sur la garantie.

Visite du technicien

Le code (d'erreur) indique qu'un technicien doit résoudre le problème ? Prenez alors rendez-vous avec un ATAG technicien.